Πρόσβαση

Τα Σύβοτα ανήκουν στον Δήμο Ηγουμενίτσας, βρίσκονται 24 χιλιόμετρα νότια της Ηγουμενίτσας και αποτελούν το μικρό κοσμοπολίτικο θέρετρο της Θεσπρωτίας. Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν έρχεστε, δε θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα για να μας επισκεφθείτε.

Για τους επισκέπτες από Βόρεια Ελλάδα η διαδρομή είναι ιδιαίτερα εύκολη. Θα ακολουθήσετε την Εγνατία Οδό μέχρι την Ηγουμενίτσα. Από εκεί τα Σύβοτα απέχουν μόλις 24km.

Για τους επισκέπτες από Νότια Ελλάδα η διαδρομή από Αθήνα είναι η εξής: Θα κατευθυνθείτε προς Κόρινθο και από εκεί προς Ρίο. Θα διασχίσετε τη γέφυρα για να βγείτε Αντίρριο και από εκεί ακολούθως Μεσολόγγι, Αμφιλοχία, Άκτιο. Από εκεί αν θέλετε μια πιο εύκολη διαδρομή πηγαίνετε Πλαταριά και μετά Σύβοτα. Αν οι στροφές δε σας ενοχλούν τότε κινούμενοι προς Πλαταριά θα συναντήσετε το χωριό Καρτέρι. Από εκεί μπορείτε να βγείτε απευθείας Σύβοτα.

Στοιχεία επικοινωνίας

Βρείτε τις βίλες
Σύβοτα, Θεσπρωτίας
Τηλεφωνήστε μας
+30 6932563262
Πείτε μας ένα γεια
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κατεβάστε την εφαρμογή μας